De winkelwagen is leeg.
Beauty & Fashion
glamour & more...

Winterwonderland zwangerschapshoot

Blog >>

 

Vorige week werd ik gebeld door Linda of ik binnen een half uurtje klaar kon staan. Ze was helemaal hyper, het weer en de natuur waren prachtig en echt geweldig om nu een winter zwangerschap shoot te schieten. Natuurlijk zei ik ja! We hadden hier al een half jaar over gefantaseerd. We zagen het helemaal voor ons een witte jurk, sneeuw een echte winter shoot. Maar nu kon ik geen voorbereidingen treffen dus niet eerst een make-upje of een snel bezoekje aan de kapper het zat het er allemaal niet in dan maar puur natuur. Snel een vriendin van mij gebeld Marieke die ons kon helpen met de jurk en het warm houden van mij tussen de foto's door. Jaaaa de schat kon gelukkig en daar gingen de drie musketiers op een missie... Een zwangerschap shoot geheel in winter style met snowboots en een witte jurk.

Gelukkig door de adrenaline viel de kou mee het eerste half uurtje en die prachtige roze badjas gaf mij wel wat warmte tussen de foto's door (heel sexy gezicht NOT) maar je moet er wat voor over hebben hahaha... Lol hadden we wel!

We hadden besloten om de foto’s snel te schieten in verband met de kou en waren binnen een uur klaar. Nou ik kan je vertellen daar waren de dames wel blij mee en mijn lijfje, oke oke inmiddels lijf, ook want wat was het koud -5. Volgende missie op zoek naar warmte lekker met de kont op de stoelverwarming in de auto “heerlijk”. Verder geen klagen alleen maar lof voor Linda voor de al zeg ik het zelf fantastische foto’s. We zijn er echt ontzettend blij mee. Het is al een wonder dat je gezond zwanger mag zijn en deze foto’s blijven ons daar altijd aan herinneren.

 

De kou hebben we overwonnen en dit is het eindresultaat!

zwanger shoot zwangerschap winteronderland douwsies hanneke ladyfair

zwanger shoot zwangerschap winterwonderland douwsies ladyfair hanneke

Ik wil hierbij heel graag Linda Douwsies Fotografie en Marieke bedanken voor de onwijs gave shoot "het was net een sprookje".

 

Dikke kus van Mark en mij 

 

 

 

 

Laatst vernieuwd: 27-01-2017 om 6:14 PM

Terug

Commentaren

No comment found

Toevoegen commentaar